Μυϊκή Ενδυνάμωση

Αλλάξτε την αναλογία μυών και λίπους στο σώμα σας, κάντε τους μυς σας πιο δυνατούς και γραμμωμένους και το σημαντικότερο χωρίς τραυματισμούς. Επιλέξτε τα ειδικά γι’ αυτό το λόγο μηχανήματά μας.

Τα οφέλη των ασκήσεων μυϊκής ενδυνάμωσης είναι πολλαπλά

Με την μυϊκή ενδυνάμωση μπορείτε να αποκτήσετε αυξημένη δύναμη, σκληρότητα και αντοχή των μυών, των τενόντων, των συνδέσμων και των οστών, ενώ παράλληλα βελτιώνετε το συντονισμό, την ισορροπία και την ευλυγισία. 

Αναπτύσσοντας τη μυϊκή σας μάζα καταναλώνετε περισσότερες θερμίδες, όχι μόνο κατά τη διάρκεια της μυϊκής ενδυνάμωσης, αλλά και για 10 με 15 ώρες μετά την προπόνηση, γιατί το σώμα  προσπαθεί να βοηθήσει τους μύες  να αναλάβουν. Αυτό σημαίνει ότι καίτε επιπλέον 25% θερμίδες σε σχέση με αυτές που ήδη κάψατε στη διάρκεια της εκγύμνασης. Επίσης για κάθε 1 κιλό νέου μυϊκού ιστού, καίτε 100 θερμίδες παραπάνω κάθε μέρα χωρίς να κάνετε απολύτως τίποτα! Κι αυτό γιατί απλά οι μύες χρειάζονται περισσότερη ενέργεια για να συντηρηθούν.

Η μυϊκή ενδυνάμωση αυξάνει την απώλεια βάρους κατά 300%!

Αυξήστε το μεταβολισμό σας, κάψτε περισσότερες θερμίδες,  χάστε βάρος και αλλάξτε το σώμα σας και τη διάθεσή σας με την 35λεπτη κυκλική διαλειμματική άσκηση, που προσφέρει το Fit point, στα μηχανήματα αντίστασης, γυμνάζοντας όλες τις μυϊκές ομάδες, με τις βασικές αρχές ενδυνάμωσης σε κύκλο (ίδιο εύρος, ρυθμό και ένταση κίνησης).